Muzeul fabricii de bere neagră Guinness Guinness Storehouse


Guinness Storehouse este unul din cele mai importante puncte de vizitat din lanţul turistic al Dublinului, fiind conceput pentru a derula în faţa vizitatorului istoria celei mai faimoase beri Irlandeze, berea neagră Guinness.
Cândva uzina de fermentație a berăriei,  centrul de vizitare astăzi dezvăluie procesul de fabricare a berii Guinness și povestea a 250 de ani de existență.
Cele șapte etaje ale expoziţiei sunt construite în jurul unui pahar gigant de bere (pint), cel mai mare din lume.

La parter se găsesc informații cu privire la cele patru ingrediente ale berii (apă, orz, hamei și drojdie), precum și detalii despre fondatorul berăriei, Arthur Guinness.
Turul de vizită se încheie la înălţime... Ultimul etaj găzduind barul Gravity cu vedere panoramică a orașului Dublin, unde eşti întâmpinat de un pint de bere din partea casei.


Guinness Storehouse  oferă şi câteva facilităţi unice precum Guinness Academy care te  învăță cum să-ţi torni propriul pint într-o maniera perfectă, iar Expoziția de publicitate Guinness Advertising îți oferă o vedere de ansamblu asupra popularității Guinness în lume.


Experienîa vizitei se poate extinde pana la 2 ore, depinzând de compania în jurul paharului de bere.
Enjoy!!!


FOARTE IMPORTANT
Condiţiile centrului de vizita Guinness Storehouse impun prezentarea unui document de identitate pentru validarea vârstei la care pot consuma băuturi alcoolice (18 ani).
Persoanele sub 18 ani primesc în schimbul berii o băutură răcoritoare.

Resurse