Locaţiile de cazare

Pentru ediţia din acest an a Congresului NEPSIS participanţii vor fi distribuiţi în două locaţii de cazare: Centrul Misionar-Cultural “Sfântul Ioan Botezătorul” şi Dublin International Hostel.Majoritatea tinerilor vor fi cazaţi la Dublin International Hostel.

Centrul Misionar-Cultural “Sfântul Ioan Botezătorul”
Adresa: Drimnagh Castle, Long Mile Road, Drimnagh, Dublin 12


Fostă mănăstire catolică în trecut, edificiul de azi, proprietatea parohiei dublineze cu hramul Înălțarea Sfintei Cruci, are o îndoită destinaţie pastorală pentru românii din capitala irlandeză. Pe lângă cadrul liturgic specific Ortodoxiei al Paraclisului Înălțarea Sfintei Cruci şi Sfântul Ioan Botezătorul, singurul altar românesc consacrat din Irlanda, Centrul Misionar adună în fiecare sâmbătă copiii la Şcoala Bucuriei. Tot aici se desfăşoară şi taberele de tineret de două ori pe an.


Clădirea este încadrată între două şcoli irlandeze şi se află în faţa unui vechi castel normand, Drimnagh CastleConditiile de cazare sunt cele asemănătoare unui hostel, cu mai multe paturi în cameră.

Pe lângă sala de mese spaţiul dispune şi de mai multe camere care sunt folosite ca săli de clasă pentru Şcoala Bucuriei (Şcoala parohială a copiilor) Centrul Misionar găzduieşte de asemenea şi sediul tinerilor Nepsis Ireland.Dublin International Hostel

Adresa: 61 Mountjoy Street, Dublin D07 AX51

Este un hostel aşezat în inima capitalei insulare, cu personal prietenos şi amabil, special amenajat pentru turiştii în căutare de locaţii centrale şi în acelaşi timp liniştite şi de ambianţă.
Condiţiile de cazare sunt optime pentru nivelul unui hostel cu camere spaţioase şi curate. Sala de mese este amenajată într-o fostă bisericuţă a unei şcoli.

Aici puteţi urmări un filmuleţ despre locaţie:
Aici puteţi urmări un filmuleţ despre cum se poate ajunge de la aeroport la hostel:

Resurse